Дорослі досить багато часу проводять на кухні, і якщо у вас є маленькі
діти, то чому б не залучити їх до кулінарії. Вони з задоволенням будуть
наслідувати своїх батьків, а з часом цілком зможуть допомагати в
приготуванні навіть самих складних страв.
Багато хто боїться, що замість приємного і корисного проведення часу зі
своїм чадом вони отримають повний розгром на кухні і зайві години
прибирання. Однак це зовсім не так. Досить дотримуватися двох золотих
правил, і ви зможете уникнути проблем.
Кінець літа - саме час побалувати себе смачною динею. Цей
солодкий, ароматний і соковитий плід дарує не тільки приємний смак, але
і користь. Крім того, блюдо з дині різноманіття на будь-який стіл у
вигляді десерту, салату або закуски.
Трохи динной історії. Чому і як потрібно їсти диню?
Як вибрати найсмачнішу диню?
Як правильно зберігати диню?
Що можна приготувати з дині?
В'яленою називають рибу спочатку підсолену, а потім провялену на
повітрі. Для в'ялення риба береться жирна або середньої жирності. Така
риба під дією тепла і сонячних променів поступово обезвожіваеться, а в
м'ясі риби відбуваються різні фізичні та біохімічні процеси, в
результаті чого воно набуває своєрідного смаку. З особливо жирних риб
після в`ялення виходять делікатесні продукти. В'ялена риба добре і довго
зберігається. Її можна вживати в їжу без кулінарної обробки.